Picture of زهرا ناظریه
زهرا ناظریه

۵ مقاله اخیر

۵ مقاله اخیر از این قسمت برای شما در دسترس است

معرفی گیاه آگلونما+ نکات خرید و نگهداری

معرفی گیاه آگلونما+ راهنمای خرید و نگهداری گل آگلونما| سولینت

اگر قصد خرید گیاهی مقاوم، و تصفیه‌کننده هوا را دارید گل آگلونما انتخاب مناسبی است. آگلونما از انواع گیاهان آپارتمانی می باشد که به محیط‌هایی با نور متوسط و مرطوب نیاز دارد. برای نگهداری از این گیاه باید برنامه منظمی برای آبیاری گیاه آگلونما، تامین نور آگلونما و تهیه خاک آگلونما داشته باشید. کودهای ۱۰۱۰۱۰ و ۲۰۲۰۲۰ بهترین کود آگلونما هستند.

تنوع این گیاه بسیار زیاد است، به همین دلیل توصیه می‌کنیم برای انتخاب بهتر، قبل از خرید گل آگلونما، با انواع آگلونما مانند آگلونمای صورتی، ابلق و قرمز آشنا شوید. هر یک از این گیاهان ویژگی‌ها و شرایط نگهداری منحصر به فردی دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

 

خرید انواع گل تازه و خرید انواع گل و گیاه آپارتمانی در گلفروشی آنلاین سولین بازار

 

در این مقاله از مجموعه مقالات سولینت، مجله سولین بازار، به نکات مهمی درباره مراقبت از گیاه آگلونما، تکثیر آگلونما، نکاتی درباره خرید گل آگلونما ارزان و نگهداری از گیاه آگلونما برفی پرداخته‌ایم. با ما همراه باشید.

 

Aglonema 5 copy

 

نکات مهم در خرید گیاه آپارتمانی آگلونما

آگلونما یا گیاه همیشه سبز چینی یکی از بهترین گیاهان آپارتمانی است که می‌توان از رنگ‌ها و انواع مختلف آن در خانه نگهداری کرد. نکات مهم در نحوه خرید گیاهان آپارتمانی به ویژه خرید گیاه آگلونما عبارتند از:

  • برگ‌ها: هنگام خرید گیاه آگلونما به سلامت برگ‌ها و رنگ آن‌ها توجه کنید. برخی از برگ‌ها بسته به نوع آگلونما، لکه‌های زرد یا قهوه‌ای دارند اما در برخی از موارد وجود چنین لکه‌هایی به معنای بیمار بودن گیاه است.
  • اندازه: قبل از خرید گل آگلونما به محیطی که می‌خواهید گیاه را در آن قرار دهید فکر کنید. اگر فضای شما بزرگ است می‌توانید نسبت به خرید اینترنتی گل آگلونمای بزرگ اقدام کنید.
  • سلامت گیاه: برگ‌ها، ساقه و خاک گیاه را به دقت بررسی کنید و از عدم وجود آفت روی آن‌ها مطمئن شوید. آفت‌ها می‌توانند باعث مرگ زودهنگام گیاه شما شوند. اگر قیمت گل آپارتمانی آگلونما بسیار کم باشد ممکن است گیاهی که قصد خرید آن را دارید بیمار باشد.

 

 

معرفی انواع آگلونما

آگلونماها گیاهانی بسیا متنوع هستند و این تنوع و زیبایی ممکن است انتخاب و خرید گیاه آگلونما را برای شما سخت کند. در این بخش از مقاله معرفی آگلونما به معرفی انواع آگلونما پرداخته‌ایم. امیدواریم پس از مطالعه آن بتوانید هنگام خرید اینترنتی آگلونما بهترین انتخاب را داشته باشید.

گیاه آگلونما صورتی:

این گیاه یکی از جذاب‌ترین انواع گیاهان آگلونما است که می‌توانید آن را در خانه نگهداری کنید. برگ‌های گیاه آگلونما صورتی نسبتا بزرگ هستند. این گیاه بهترین گیاه آپارتمانی برای تصفیه هوا است. برای تامین نور مناسب آگلونمای صورتی باید آن را در محیط‌های نسبتا پر نور قرار دهید.

 

Aglonema pink copy

 

  • گیاه آگلونما قرمز:

 این گیاه برگ‌های بزرگ و متراکمی دارد که می‌توانید آن‌ها را روی میزهای بزرگ قرار دهید. گیاه آگلونما قرمز به نور غیر مستقیم و متوسط نیاز دارد. توجه داشته باشید اگر این گل را در محیط پر نور قرار دهید ممکن است برگ‌های آن به سمت پایین متمایل شوند. اگر قصد خرید خاک آگلونما برای این گیاه را دارید خاک برگ انتخاب مناسبی است.

 

Aglonema 3 copy

 

  • گیاه آگلونما ماریا:

 این گیاه برگ‌هایی سبز و نیزه‌ای شکل دارد.  سرعت رشد گیاه آگلونما ماریا نسبت به سایر آگلونماها کمتر است. ارتفاع این گیاه بین ۲۰ الی ۴۰ سانتی‌متر است. از قرار دادن آگلونمای ماریا در برابر نور مستقیم آفتاب و مکان‌های بسیار تاریک خودداری کنید. این گیاه نسبت به دود و محیط‌های آلوده حساس است.

 

Aglonema 9 copy

 

  • گیاه آگلونما برفی:

این گیاه همان‌طور که از اسمش پیدا است گیاه مناطق سرد و برفی است و در زمستان رشد می‌کند. گیاه آگلونما برفی برگ‌های سبز تیره با هاله‌ای سفید دارد. ارتفاع این گل ۲۰ الی ۳۰ سانتی‌متر است. برای نگهداری گیاه آگلونما برفی، باید آن را در محیط‌هایی با نور متوسط قرار دهید. اگر قصد خرید گل آگلونما بزرگ را دارید از خرید آگلونمای برفی غافل نشوید.

 

Aglonema 4 copy

 

  • گیاه آگلونما ابلق:

 این گیاه یکی از بهترین گیاهان آپارتمانی با نور کم است. گیاه آگلونما ابلق در تمام روزهای سال سر سبز و شاداب است. از نکات مهم در نحوه خرید گیاه آگلونمای ابلق و نگهداری از آن می‌توان به خاک و شرایط آبیاری آن اشاره کرد. دمای نگهداری از این گیاه ۱۸ الی ۲۵ درجه سانتی‌گراد است. همچنین ترکیب خاک آگلونمای ابلق مخلوطی از ماسه، کوکوپیت و خاک برگ است.

 

Aglonema 6 copy

 

  • گیاه آگلونما لب ماتیکی:

 این گیاه در نزدیکی مرداب‌ها و در جنگل‌های مناطق گرمسیری رشد می‌کند. گیاه آگلونما لب ماتیکی در برابر خشکی به گیاه خوش‌شانسی معروف است و به آسانی رشد می‌کند. اگر قصد زیباتر شدن محیط خود را دارید می‌توانید نسبت به خرید گل آگلونما با گلدان اقدام کنید. تراکم بالای شاخ و برگ‌های گیاه گرمسیری باعث جذاب‌تر شد فضا و دکور اتاق‌های شما خواهد شد.

 

Aglonema pink 1 copy

 

  • گیاه آگلونما سفید:

این گیاه بومی چین است و در دمایی بین ۱۶ الی ۴۵ درجه سانتی‌گراد رشد می‌کند. گیاه آگلونما سفید به خوبی در محیط‌های سایه رشد می‌کند. برای نگهداری از گیاه آگلونمای سفید باید آن را در محیط‌های مرطوب قرار دهید. آبیاری منظم، خاک با زهکشی مناسب و محیطی با نور غیر مستقیم از جمله نیازهای گیاه آگلونما است.

 

Aglonema 2 copy

 

نحوه مراقبت از آگلونما

آگلونما یکی از بهترین گیاهان آپارتمانی مقاوم در شرایط سخت است. اما برای نگهداری گیاه آگلونما در آپارتمان در محیط خانه باید به نکات مشخصی توجه کنید.  این نکات عبارتند از:

 

 

  • نور آگلونما:

برای تامین نور گیاه آگلونما باید گلدان را در محیط‌هایی با نور متوسط و غیر مستقیم خورشید قرار دهید. این گیاه می‌تواند در شرایط کم‌نور دوام بیاورد اما ممکن است سرعت رشد آن کم شود. برای این که نور مناسب آگلونما تامین شود می‌توانید گیاه را در پنجره‌های شرقی یا غربی یا پنجره‌های شمالی که نور غیر مستقیم خورشید را به آن می‌رسانند، قرار دهید. برای فراهم کردن نور گباه آگلونما گلدان گیاه را زیر پنجره جنوبی قرار ندهید. زیرا نور مستقیم خورشید برگ‌های گیاه را می‌سوزاند.

  • آبیاری گیاه آگلونما:

 آگلونما به خاک همیشه مرطوب نیاز دارد اما در برخی از مواقع می‌تواند در خاک خشک نیز دوام بیاورد. اطلاع از طریقه آبیاری گیاه آگلونما می‌تواند در رشد بهتر گیاه کمک کند. آبدهی گیاه آگلونما را در شرایطی که نور محیط زیاد است انجام دهید. از دیگر نکات مهم در طریقه آبیاری گیاه آگلونما میزان آب داد به گیاه است. از بیش از حد نسبت به آبدهی گیاه آگلونما اقدام کنید ریشه گل شما خواهد پوسید. برای مراقبت از گیاه آگلونما در برابر پوسیدگی، حتما مطمئن شوید گلدان‌تان زهکشی مناسبی دارد.

 

Aglonema 7 copy

 

  • رطوبت مناسب گل آگلونما:

گل آگلونما می‌تواند رطوبت محیط را تحمل کند اما بهتر است سطح رطوبت بالاتری داشته باشد. برای نگهداری از گیاه آگلونما می‌توانید از یک دستگاه مرطوب‌کننده خاک استفاده کنید. از قرار دادن گلدان آگلونما در نزدیکی بخاری یا تهویه‌ها خودداری کنید. زیرا این کار باعث خشک شدن و ریزش برگ‌های گل آگلونما خواهد شد. برای سنجش میزان رطوبت خاک گل آگلونما می‌توانید از دستگاه‌های رطوبت سنج استفاده کنید.

  • دمای مناسب گل آگلونما:

علاوه‌بر نحوه آبیاری گیاه آگلونما، دمای محیط نیز تاثیر مستقیمی در سلامت‌ ماندن گیاه شما دارد. بهتر است گلدان آگلونما را در محیطی با دمای ۱۸ الی ۲۷ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. هنگام خرید گیاه آگلونما به دمای فروشگاه نیز توجه کنید. این گیاه در دمای کمتر از ۱۰ درجه سانتی‌گراد آسیب می‌بیند.

 

Aglonema 12 copy

 

  • خاک گل آگلونما:

 قبل از خرید گلدان آگلونما حتما از زهکشی مناسب خاک مطمئن شوید. ترکیب خاک آگلونما باید شامل کوکو، پرلیت و کمپوست باشد تا شرایط ایده آل برای رشد گیاه را فراهم کند. هنگام خرید گلدان آگلونما مطمئن شوید گلدانی که انتخاب می‌کنید سوراخ‌هایی برای زهکشی آب دارد. اگر پس از خرید اینترنتی آگلونما متوجه شدید گلدان زهکشی خوبی ندارد می‌توانید از سنگ‌های گدازه استفاده کنید.

 

 

  • کود آگلونما:

 اگر برگ‌های گیاه زرد شوند یا رشد آن متوقف شود باید برای استفاده از کود گیاه آگلونما افدام کنید. کود گیاه آگلونما تمام مواد مغذی برای رشد گیاه را فراهم می‌کند. هنگام خربد کود مخصوص آگلونما حتما کودهای متعادل مانند کود ۲۰۲۰۲۰ یا کود ۱۰۱۰۱۰ را تهیه کنید. کود مناسب گیاه آگلونما را حتما در فصل رشد گیاه مانند فصل‌های بهار و زمستان استفاده کنید.

  • تعویض گلدان آگلونما:

اگر می‌خواهید آگلونمایی سرحال داشته باشید، بهتر است هر دو الی سه سال یک‌بار و پس از رشد ریشه‌ها گلدان گیاه خود را عوض کنید. گلدان جدیدی که انتخاب می‌کنید باید از گلدان قبلی بزرگتر یوده و سوراخ‌هایی برای زهکشی داشته باشد. برای مراقبت از گیاه آگلونما پس از تعویض گلدان حتما گلدانی انتخاب کنید که ارتفاع نسبتا کمی دارد.

 

 

  • تکثیر آگلونما:

اگر می‌خواهید چند نوع آگلونما داشته باشید، پیشنهاد می‌کنیم درباره نحوه تکثیر آگلونما اطلاعاتی کسب کنید. چند روش تکثیر آگلونما وجود دارد که شما می‌توانید بسته به شرایط خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. روش های تکثیر آگلونما عبارتند از:

 

Aglonema 11 copy

 

    • روش تکثیر آگلونما از طریق ساقه:

 این روش همان تکثیر گیاه از طریق قلمه زدن است. برای این کار ابتدا ساقه محکمی از آگلونما را به قسمت‌های ۴ الی ۵ سانتی‌متری برش بزنید. سپس یک سوم از هر یک از قلمه‌ها را درون خاک مرطوب فرو ببرید. در روش تکثیر آگلونما از ساقه باید قلمه‌ها را در محیطی که ۲۴ درجه سانتی‌گراد است نگهداری کنید. برای استفاده از این روش می‌توانید نسبت به خرید قلمه آگلونما از طریق سایت گلفروشی آنلاین سولین بازار اقدام کنید.

    • روش تکثیر آگلونما در آب:

نحوه تکثیر گیاه آگلونما کمی شبیه به نحوه تکثیر آگلونما در مرحله قبلی است. باید قلمه‌هایی  ۴ الی ۵ سانتی‌متری تهیه کنید. قلمه‌ها را درون آب قرار دهید تا ریشه‌دار شوند. باید به صورت مداوم آب قلمه‌ها را عوض کنید تا دچار بیماری و رشد قارچ نشود. بعد از این که ریشه‌های گیاه شما به ۷ سانتی‌متر رسید آن‌ها را درون گلدان بکارید. تکثیر آگلونما با برگ نیز مشابه این روش است. کافی است برگ‌ها را درون آب قرار دهید تا ریشه‌دار شوند.

    • روش تکثیر آگلونما پاجوش:

پس از خرید گل آگلونما و نگهداری از آن به مرور با پاجوش‌ها مواجه خواهید شد. پس از این که اندازه این گیاهان خیلی کوچک به ۱۰ سانتی‌متر رسید ، هنگام تعویض گلدان، آن‌ها را با  استفاده از یک چاقو یا قیچی خیلی تیز و ضد عفونی شده جدا کنید. سپس آن‌ها را در گلدانی جدید بکارید. نحوه آبیاری گیاه آگلونما در این روش بسیار مهم است. چرا که کوچک‌ترین سهل انگاری‌ای می‌تواند منجر به از بین رفتن گیاه شما شود.

 

Aglonema 2 copy

 

  • آفات و بیماری‌های آگلونما

پس از خرید و نگهداری از انواع گیاهان آپارتمانی مخصوصا پس از خرید گل آگلونما متوجه خواهید شد این گیاه در برابر انواع آفات و بیماری‌ها مقاوم است. اما ممکن است در برخی از مواقع برگ‌های آن زرد شوند یا شپشک‌های آردی را روی گیاه خود مشاهده کنید. نحوه آبیاری گیاه آگلونما یکی از موارد مهم در مراقبت از گیاه آگلونما است. در این بخش به توضیح انواع بیماری‌ها و آفات گیاه آگلونما و روش‌های درمان آن‌ها پرداخته‌ایم.

 

Aglonema ill copy

 

    • زرد شدن برگ‌های پایینی: آبیاری بیش از حد و سرمای هوا باعث بروز این بیماری می‌شود. برای جلوگیری از ابتلای آگلونما به این بیماری دفعات آبیاری را کم کرده و گیاه را به محلی گرم منتقل کنید.
    • لوله شدن برگ‌ها: خشکی هوا، کمبود مواد مغذی و وجود آفت باعث لوله شدن یا پیچ خوردن برگ‌های آگلونما می‌شود. اگر خشکی هوا باعث بروز این بیماری شده است می‌توانید از دستگاه‌های مرطوب‌کننده محیط استفاده کنید. هنگام خرید خاک آگلونما از سالم بودن آن مطمئن شوید.
    • لکه‌های قهوه‌ای روی برگ‌های گیاه: اگر هوای محیطی که آگلونما در آن قرار دارد به دود آلوده باشد، لکه‌های قهوه‌ای روی برگ‌های گیاه ایجاد می‌شود. برای درمان این بیماری ابتدا برگ‌های آسیب دیده را جدا کرده و سپس گیاه را به محیطی جدید با هوای تازه منتقل کنید.
    • شپشک آردی یا سفیدک زدن گیاه آگلونما: از علائم این آفت می‌توان به وجود سفیدک‌های پنبه‌ای شکل یا آردی اشاره کرد. برای درمان شپشک آردی کافی است مخلوطی از آب و صابون تهیه کرده و آن را روی برگ‌های گیاه اسپری کنید.

انتخاب گیاه متناسب با محل زندگی یا کار خود، توجه به نور محیط، آبیاری منظم و اصولی و … از جمله مهم‌ترین موارد در نگهداری از گیاهان و گل‌های آپارتمانی هستند. برای این که بتوانید بهتر از گل‌ و گیاهان خود مراقبت کنید پیشنهاد می‌کنیم از مطالعه مقاله راهنمای کامل خرید و نگهداری گل و گیاه آپارتمانی غافل نشوید.

 

Aglonema 1 copy

 

نحوه نگهداری از آگلونما در زمستان

آگلونما در طول زمستان به آبیاری کمتری نیاز دارد زیرا سرعت رشد این گیاه کمتر و خاک‌ آن مرطوب‌تر است. اگر قصد نگهداری از این گیاه در طول زمستان را دارید باید دمای محیط را روی کمتر از ۶۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. کود دادن به آگلونما در طول این مدت که گیاه در حال استراحت الزامی نیست. اما می‌توانید ماهی یک‌بار این کار را انجام دهید.

نحوه نگهداری از آگلونما در تابستان

آبیاری گیاه آگلونما در تابستان، از نکات مهم در حفظ سلامت این گیاه است. از آنجایی که آگلونما به خاک مرطوب نیاز دارد باید حداقل هفته‌ای یک‌بار به گیاه خود آب دهید. برای تقویت این گیاه می‌توانید هر دو هفته یک‌بار به میزان معینی به آن کود دهید. برای مرطوب نگه داشتن محیط، علاوه‌بر توجه به آبیاری گیاه آگلونما در تابستان می‌توانید از دستگاه‌های مرطوب کننده محیط نیز استفاده کنید.

 

Aglonema 10 copy

 

نتیجه گیری در مورد گیاه آگلونما

برای افرادی که قصد نگهداری از انواع گیاهان آپارتمانی را دارند، انواع آگلونما انتخاب مناسبی است. مراقبت از گیاه آگلونما کار چندان سختی نیست. تنها باید نسبت به تامین نور آگلونما، خاک آگلونما و آبیاری گیاه آگلونما به صورت منظم توجه داشته باشید. گل آگلونما در فصل‌های سرد سال نیازی به کود دادن ندارد. از کود آگلونما می‌توانید در زمان گلدهی و فصل‌های بهار و تابستان و به صورت دو هفته یک‌بار استفاده کنید.

این موارد هنگام خرید گیاه آگلونما نیز مهم هستند. اگر قصد خرید گل آگلونما را دارید، با دقت کامل برگ‌های آن را بررسی کنید. وجود هرگونه لکه یا سفیدک یا پودر نشانه وجود آفت و بیماری است. اگر می‌خواهید چند گلدان از این گیاه داشته باشید می‌توانید نسبت به تکثیر آگلونما اقدام کنید. روش‌های مختلفی برای تکثیر این گیاه وجود دارد که می‌توان به نحوه تکثیر آگلونما در پرلیت، تکثیر با قلمه و … اشاره کرد.

 

خرید انواع گل تازه و خرید انواع گل و گیاه آپارتمانی در گلفروشی آنلاین سولین بازار

 

شما می‌توانید نظرات و سوالات خود درباره خرید اینترنتی گلدان آگلونما، روش‌های تکثیر این گیاه و … را در قسمت دیدگاه‌‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

 

سوالات متداول:

1. خاک آگلونما چیست؟

خاک گیاه آگلونما باید زهکشی مناسبی داشته و سبک باشد. خاک مناسب گیاه آگلونما ترکیبی از پیت ماس، ورمیکولیت و پرلیت است.

2. نحوه نگهداری گیاه آگلونما در برابر آفات چگونه است؟

آگلونما معمولا در برابر آفات مقاوم است اما ممکن است به شپشک‌های آردی و کنه‌های عنکبوتی مبتلا شود. بررسی مداوم علائم آفات مانند وجود لکه‌های سفید و پودری روی برگ‌های این گیاه از مهم‌ترین نکات در طرز نگهداری گیاه آگلونما هستند.

3. کود آگلونما چیست؟

کودهای متعادل مانند ۱۰۱۰۱۰ و ۲۰۲۰۲۰ کود مخصوص آگلونما هستند.

4. آیا گیاه آگلونما سمی است؟

این گیاه برای حیوانات خانگی سمی است و در صورت بلعیدن و جویدن آن باعث مسمومیت آن‌ها می‌شود.

5. نحوه تکثیر گیاه آگلونما چگونه است؟

روش‌های مختلفی برای تکثیر این گیاه وجود دارد. از جمله تکثیر از طریق قلمه زدن ساقه، اط طریق پاجوش و … . اگر قصد تکثیر این گیاه با بذر را دارید، هنگام خرید بذر آگلونما از سلامت آن مطمئن شوید.

6. قیمت گل آپارتمانی آگلونما چقدر است؟

قیمت این گل به عوامل مختلفی مانند نوع آن بستگی دارد. برای اطلاع از قیمت آگلونمای دلخواه خود با کارشناسان گلفروشی آنلاین سولین بازار در تماس باشید.

بحث درباره این مقاله را شما آغاز کنید!

Picture of زهرا ناظریه
زهرا ناظریه
من از روزی که از رشته مدیریت کسب‌ و کار فارغ‌التحصیل شدم، تصمیم گرفتم دنیای خودم و اطرافم رو بهتر کنم. در کنار کار، ورزش و مطالعه مهم‌‌ترین بخش برنامه‌های روزانه من هستن و به عنوان یک کارشناس محتوا، تلاش می‌کنم با قلمم دنیای محتوای فارسی رو قشنگ‌تر کنم.
نظر شما در مورد این مقاله چیست؟
دیدگاه شما بعد از تائید توسط پشتیبانی سولین بازار نمایش داده خواهد شد .

    دنیا 1403-02-31 پاسخ

    سلام و درود. علائم کم آبیه آگلونما چیه؟

      مریم صالحی 1403-04-24 پاسخ

      •برگ های پژمرده یا افتاده
      •خاک خشک
      •قهوه ای شدن لبه برگ ها

    شهین 1403-03-04 پاسخ

    چه نوع خاکی برای گیاه آگلونما مناسبه؟

      مریم صالحی 1403-04-24 پاسخ

      آگلونما به خاکی با زهکشی خوب نیاز دارد. مخلوط خاک گلدان همه منظوره با پرلیت یا ماسه برای زهکشی بیشتر مناسب می باشد.

    مهرداد کمالی 1403-03-09 پاسخ

    آگلونما چه نوع کودی را دوست داره؟

      مریم صالحی 1403-04-24 پاسخ

      بهتر است به آگلونما در طول فصل رشد (بهار و تابستان) با کود مایع رقیق شده هر 4 تا 6 هفته یکبار کود دهید.

    رودابه 1403-03-11 پاسخ

    چطور می تونم برگای آگلونما رو تمیز کنم؟

      مریم صالحی 1403-04-24 پاسخ

      برگ های آگلونما را با یک پارچه مرطوب و نرم به آرامی پاک کنید. از استفاده از مواد شوینده یا پاک کننده های خشن خودداری کنید.

    شهراسبی 1403-03-16 پاسخ

    آیا هرس کردن گیاه آگلونما ضروری است؟

      مریم صالحی 1403-04-24 پاسخ

      هرس کردن آگلونما ضروری نیست، اما می توانید برای حفظ شکل و اندازه آن، برگ ها و ساقه های مرده یا آسیب دیده را هرس کنید.

    مرتضی سیال 1403-03-17 پاسخ

    سلام، گیاه آگلونما برای آدما و حیونای خونگی سمّیه؟

      مریم صالحی 1403-04-24 پاسخ

      بله، تمام قسمت های گیاه آگلونما سمی است و در صورت بلعیدن می تواند برای انسان و حیوانات خانگی مضر باشد.

      علائم مسمومیت با آگلونما:
      در انسان: تحریک دهان و گلو، تورم دهان و زبان، سوزش، درد و تورم معده، تهوع، استفراغ، اسهال، مشکل در بلعیدن، تنگی نفس و در موارد شدید، تشنج و کما.
      در حیوانات خانگی: علائمی مشابه انسان ها، به علاوه افزایش بزاق، لرزش و بی حالی.

    سمانه کردان 1403-03-22 پاسخ

    آیا می توان گیاه آگلونما را در فضای باز نگهداری کرد؟

      مریم صالحی 1403-04-24 پاسخ

      بله، می توانید آگلونما را در فضای باز نگهداری کنید، اما فقط در صورتی که هوا گرم و مرطوب باشد. آنها را از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید و در صورت افت دما آنها را به داخل بیاورید.