معرفی گیاه زاموفیلیا+ نکات خرید و نگهداری

معرفی انواع گیاه زاموفیلیا+ راهنمای خرید و نگهداری از گل زاموفیلیا در زمستان و تابستان

اگر می‌خواهید گیاهی بخرید که هم هوای محیط کار یا منزلتان را تصفیه کند و هم با دیدنش انرژی بگیرید، خرید گل زاموفیلیا را به شما پیشنهاد می‌دهیم. با توجه به این زاموفیلیا جزو گیاهان مقاوم است، نگهداری از آن در محیط‌های آپارتمانی و کم‌نور کار چندان سختی نیست. نور زاموفیلیا را می‌توان از طریق لامپ‌های فلورسنت تامین کرد.

گل زاموفیلیا متنوع است و می‌توانید به دلخواه خود زاموفیلیای بلک، زاموفیلیای ابلق یا زاموفیلیای طلایی، زاموفیلیای کوتوله یا زاموفیلیای سبز را انتخاب کنید. برای مراقبت از گیاه زاموفیلیا نیاز نیست کار خاصی انجام دهید تنها کافی است به دمای محیط و میزان نور دریافتی گل خود توجه کنید. اگر می‌خواهید زاموفیلیا را در خانه پرورش دهید و آن را تکثیر کنید، می‌توانید از روش‌هایی مانند قلمه زدن ساقه یا برگ، که در این مقاله شرح داده‌ایم، استفاده کنید.

انواع گل و گیاه ارزان قیمت در گلفروشی آنلاین سولین بازار و راهنما و مقالات کاربردی در مجله سولینت

 

انواع گیاه زاموفیلیا

زاموفیلیا گیاه بومی آفریقای شرقی است. در زبان انگلیسی این گیاه را با نام‌های ZZ Plant یا Zamioculcas یا Zamiifolia و در زبان فارسی آن را با نام‌هایی مانند نخل اروید، گیاه جاودانگی، گیاه پولادی می‌شناسند. این‌ گل به نور زیادی نیاز ندارد و همین ویژگی باعث محبوبیت آن در میان گیاهان آپارتمانی شده است. گل زاموفیلیا در برابر خشکی نسبتا مقاوم است که از ویژگی‌های بی‌نظیر آن محسوب می‌شود. در این بخش به معرفی انواع زاموفیلیا پرداخته‌ایم که عبارتند از:

  • زاموفیلیا بلک:

 زاموفیلیای بلک برگ‌های تیره رنگی دارد‌. این گل به نور زیادی نیاز ندارد و در محیط‌های آپارتمانی و کم‌نور به‌خوبی رشد می‌کند. برگ‌های زاموفیلیای بلک بیضی‌شکل و کشیده هستند و با افزایش سن گیاه به‌مرور تیره‌تر خواهند شد. ارتفاع این گل حدود ۵۰ الی ۶۰ سانتی‌متر است.

  • زاموفیلیای ابلق:

 زاموفیلیای ابلق برگ‌هایی سبز با رگه‌های طلایی دارد به همین دلیل به آن زاموفیلیای طلایی نیز می‌گویند. این گیاه به نور طبیعی نیاز ندارد و در نور مصنوعی رشد قابل توجهی دارد. دمای مناسب برای رشد زاموفیلیای ابلق ۱۶الی ۲۴ درجه سانتی‌گراد است. این گیاه نسبت به آبیاری حساس نیست و در شرایط کم‌آبی به خوبی دوام می‌آورد.

  • زاموفیلیای کوتوله:

 زاموفیلیای کوتوله یا زامیکرو ارتفاع کمتری نسبت به سایر گونه‌های زاموفیلیا دارد. ارتفاع این گیاه از ۵۰ سانتی‌متر بیشتر نمی‌شود. برگ‌های زاموفیلیای کوتوله سبز رنگ و براق و بسیار شبیه به چرم هستند.

  • زاموفیلیای سبز:

 زاموفیلیای سبز گیاهی با برگ‌ها و شاخه‌های فشرده است. برگ‌های این گیاه شبیه به قلب و به رنگ‌های زمردی یا یشمی هستند و مانند برگ‌های زاموفیلیای کوتوله نور را منعکس می‌کنند. ارتفاع زاموفیلیای سبز به ۶۰ سانتی‌متر می‌رسد.

برای تهیه گل زاموفیلیای مورد علاقه خود می‌توانید به وب‌سایت گلفروشی آنلاین سولین بازار مراجعه کنید. کارشناسان مجموعه ما شما را راهنمایی خواهند کرد.

معرفی انواع گیاه زاموفیلیا+ راهنمای خرید و نگهداری از گل زاموفیلیا در زمستان و تابستان

 

نکات مهم خرید گیاه آپارتمانی زاموفیلیا

خرید زاموفیلیا کار چندان سختی نیست‌. اما بهتر است قبل از خرید آن به نکاتی مانند زهکشی خاک، گلدان گل، دمای محیطی که این گیاه در آن پرورش یافته و … نیز مفید است. هنگام خرید انواع گیاهان آپارتمانی باید شرایط محیطی آن ها را در نظر بگیرید؛ قطعا برای خرید گل زاموفیلیا هم همینطور است. دمای گلفروشی یا فضایی که این گیاه در آن پرورش یافته باید ۱۵ الی ۳۰ درجه سانتی‌گراد باشد.

به خاک درون گلدان زاموفیلیا توجه کنید؛ نباید کاملا خشک یا بیش از حد مرطوب باشد. گلدان این گیاه باید با ارتفاع و عرض گل متناسب باشد. خرید زاموفیلیا محدودیت فصلی ندارد اما بهتر است آن را در فصل بهار تهیه کنید. برای خرید گیاه زاموفیلیا با کارشناسان گلفروشی آنلاین سولین بازار در تماس باشید. 

خرید گیاه زاموفیلیا

 

نحوه مراقبت و نگهداری زاموفیلیا در خانه

با این که زاموفیلیا در شرایط سخت دوام می‌آورد اما برای نگهداری بهتر آن لازم است به نکاتی مانند نور، خاک، کود مناسب گیاه و … توجه کرد. در این بخش هر از این موارد را برای شما شرح خواهیم داد.

  • نور مناسب زاموفیلیا:

گیاه زاموفیلیا به نور مستقیم خورشید نیاز ندارد و در نیم‌سایه نیز رشد می‌کند. برای تهیه نور مناسب رشد این گیاه می‌توانید از لامپ‌های مختلف استفاده کنید. در میان انواع مختلف زاموفیلیا تنها زاموفیلیا ابلق است که به نور بیشتری نیاز دارد. در شبانه‌روز ۶ساعت نور برای رشد این گیاه کافی است. زاموفیلیا را نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار داد چرا که به مرور برگ‌های گیاه می‌سوزد و از بین می‌رود.

  • دمای مناسب زاموفیلیا:

 زاموفیلیا در دمای ۱۵ الی ۳۰ درجه‌ سانتی‌گراد رشد خوبی دارد‌. این گیاه در برابر سرمای هوا و دمای پایین مقاوم نیست و در دمای کمتر از ۱۲ درجه سانتی‌گراد کاملا از بین می‌رود‌. هوای معمولی اتاق (۲۴ درجه سانتی‌گراد) برای رشد زاموفیلیا مناسب است.

روش نگهدار ی زاموفیلیا و مراقبت از آن

  • رطوبت مناسب زاموفیلیا:

 زاموفیلیا در محیط‌های خشک از بین می‌رود. برگ‌های این گیاه در محیط‌های مرطوب براق‌تر می‌شوند و روی آن‌ها قطره‌های شبنم نقش می‌بندد. برای تامین رطوبت مورد نیاز زاموفیلیا در تابستان می‌توان یک ظرف آب در نزدیکی گیاه قرار داد یا محیط اطراف آن را با اسپری آب غبارپاشی کرد.

  • خاک مناسب زاموفیلیا:

 برای نگهداری از این گیاه خاک‌های سبک و حاوی مکمل مناسب هستند. برای تقویت ریشه این گیاه می‌توان از خاک حاوی خاک‌برگ، کوکوپیت یا پرلیت استفاده کرد. میزان اسید یا باز موجود در خاک زاموفیلیا بسیار مهم است. PH مورد نیاز این گیاه ۶.۵ است و اگر از این مقدار کمتر یا بیشتر شود به ریشه آن آسیب می‌رساند. 

  • کود مناسب زاموفیلیا:

 کودهای حاوی نیتروژن، آهن، فسفر و پتاسیم به رشد گیاه زاموفیلیا کمک می‌کند. استفاده از کود در فصل‌های رشد گیاه یعنی بهار و تابستان مجاز است و به رشد ساقه، افزایش برگ و گلدهی آن‌ منجر می‌شود‌. تنظیم آب مورد نیاز گیاه، تقویت سیستم ایمنی و افزایش شکوفه‌دهی و گلدهی از مزایای استفاده از کود برای گیاه زاموفیلیا به شمار می‌رود.

کود و خاک مناسب زاموفیلیا

  • گلدان مناسب زاموفیلیا:

 گلدان زاموفیلیا باید با ارتفاع و عرض گیاه متناسب باشد. در پایین گلدان باید سوراخ‌هایی وجود داشته باشد تا به خوبی هوای درون خاک را تسویه کند و رطوبت اضافی آن را از بین ببرد.

برای تعویض گلدان زاموفیلیا، ابتدا گیاه را از درون گلدان قبلی در آورید و ریشه‌های آن را به دقت بررسی کنید. اگر با ریشه‌های مرده یا آسیب‌دیده مواجه شدید آن را با دقت از گیاه جدا کنید. سپس گیاه را درون گلدان جدید قرار دهید و ریشه‌اش را با خاک بپوشانید. زاموفیلیا را می‌‌توان در گلدان‌های استوانه‌ای یا مکعبی نگهداری کرد‌.

  • آبیاری مناسب زاموفیلیا:

 خاک همیشه خیس باعث پوسیدن ریشه زاموفیلیا و زرد شدن برگ‌های آن می‌شود. میزان آبیاری گیاه زاموفیلیا به دمای محیط بستگی دارد. در فصل تابستان لازم است هر 10 روز یک بار به این گیاه آب بدهید اما در سایر فصل‌ها می‌توان هر دو هفته یا سه هفته یک بار برای آبیاری زاموفیلیا اقدام کرد.

قبل از آبیاری گیاه می‌توانید تکه ای چوب خشک را داخل خاک گلدان فرو ببرید، اگر بعد از بیرون آوردن چوب از خاک رطوبتی روی آن حس نکردید باید به گیاه دهید. خشک شدن نوک برگ‌های گیاه و تغییر رنگ دادن آن ها از دیگر نشانه‌های نیاز زاموفیلیا به آب است. برای این‌که آب به تمام بخش‌های گیاه و ریشه‌ آن برسد، کم‌کم آب را روی خاک بریزید تا فرصت نفوذ در خاک را داشته باشد.

نحوه آبیاری زاموفیلیا

  • آفات و بیماری های زاموفیلیا

۱. زاموفیلیا علی‌رغم مقاوم بودن مانند سایر گیاهان ممکن است دچار آفت‌ها و بیماری‌های مختلفی شود. در این قسمت هر یک از بیماری‌ها و آفت‌های زاموفیلیا و روش‌های درمان آن‌ها را برای شما شرح داده‌ایم.

۲. زرد شدن برگ‌های زاموفیلیا: اصلی‌ترین عوامل زرد شدن برگ‌های این گیاه آبیاری بیش از حد، نور زیاد خورشید یا گرمای هوا، پوسیدگی ریشه یا وجود آفت  است. ابتدا برگ‌های قدیمی و پایین‌تر زرد می‌شوند. برای درمان این مورد میزان رطوبت خاک را بررسی کنید. سپس محیط گیاه را تغییر دهید.

۳. عدم رشد برگ‌های جدید: اگر زاموفیلیای شما برگ‌های جدید نمی‌دهد ممکن است به نور بیشتر یا دمای بالاتری نیاز داشته باشد. از اواسط پاییز تا اوایل بهار عدم رشد برگ جدید در گیاه زاموفیلیا طبیعی است. همچنین ممکن است گلدانی که گیاه شما در آن قرار داد بسیار کوچک باشد. برای اطمینان از اندازه گلدان آن را بلند کنید، اگر ریشه‌های گیاه از داخل سوراخ‌های زیر آن بیرون آمده باشند لازم است گلدان را عوض کنید. بیش از حد کود دادن به گیاه زاموفیلیا نیز مانع رشد برگ‌های جدید خواهد شد.

آفات و بیماری های زاموفیلیا

۴. وجود لکه‌های قهوه‌ای روی برگ‌های زاموفیلیا: آبیاری بیش از حد کم یا بیش از حد زیاد، رطوبت کم و گرما یا نور زیاد باعث به وجود آمدن لکه‌های قهوه‌ای روی برگ‌های زاموفیلیا می‌شود. برای تنظیم و بررسی دمای محیط رشد این گیاه می‌توانید از انواع دماسنج استفاده کنید. برای درمان این بیماری زمان آبیاری و کوددهی گیاه زاموفیلیا را بررسی کنید. سپس برگ‌های آسیب دیده را با استفاده از قیچی باغبانی جدا کنید.

۵. وجود شته روی برگ‌های زاموفیلیا: شته‌ها باعث زرد شدن برگ‌های زاموفیلیا و چسبنده شدن سطح آن‌ها می‌شوند. رنگ شته‌های زاموفیلیا سبز، قهوه‌ای یا سیاه است و در برخی مواقع قابل تشخیص نیستند. شته‌ها از شیره موجود در شاخ و برگ‌های گیاه استفاده می‌کنند و باعث انحراف برگ‌ها، پیچ‌ خوردن شاخه‌ها یا کم‌ شدن سرعت رشد گیاه می‌شوند. برای از بین بردن این حشرات می‌توانید مخلوط آب صابون یا حشره‌کش را روی برگ‌های گیاه اسپری کنید.

۶. شپشک‌های آردی: این حشرات مثل شته‌ها به برگ‌ها و ساقه‌های زاموفیلیا می‌چسبند و باعث زرد شدن برگ‌های این گیاه می‌شوند. تغذیه شپشک‌های آردی شیره موجود در گیاه زاموفیلیا است. برای از بین بردن این حشره‌ها ابتدا مقداری مخلوط آب و صابون را روی برگ‌های گیاه اسپری کنید سپس با دستمالی نرم یا پنبه برگ‌ها را خشک کنید.

شما هم به عنوان دوستداران گیاهان آپارتمانی، احتمالا علاوه بر گیاه زاموفیلیا، گیاهان آپارتمانی دیگری هم در خانه دارید. اگر برای برای مراقبت از هر کدام از آنها نیاز به راهنمایی دارید، مقاله «راهنمای کامل نحوه خرید و نگهداری از گیاهان اپارتمانی در خانه » را بخوانید. بسیار جامع و کاربردیست.

روش‌های تکثیر گیاه زاموفیلیا

  • روش‌های تکثیر گیاه زاموفیلیا

برای تکثیر زاموفیلیا روش‌های جالب و ساده‌ای وجود دارد. شما می‌توانید از طریق برگ و ریشه گیاه زاموفیلیا را تکثیر کنید. این روش‌ها عبارتند از:

  • تکثیر زاموفیلیا از طریق ریشه:

 راحت‌ترین راه برای تکثیر گیاه زاموفیلیا، تکثیر از طریق ریشه است. برای استفاده از این روش بای در زمان تعویض گلدان زاموفیلیا اقدام کنید. غده‌های روی ریشه گیاه را جدا کنید، سپس آن‌ها را در هوای آزاد قرار دهید تا خشک شوند. بعد از یک هفته هر قطعه از ریشه را درون گلدانی از خاک نرم قرار دهید. به مرور گیاه شما رشد خواهد کرد.

  • تکثیر زاموفیلیا از طریق قلمه زدن ساقه یا برگ:

 ابتدا یک ساقه جوان زاموفیلیا را انتخاب کرده و سپس با یک قیچی تیز و تمیز آن را جدا کنید. در پایین ساقه انتخابی شما نباید برگی وجود داشته باشد. البته می‌توانید در صورت وجودبرگ آن‌ها را جدا کنید. برای رشد گیاه از طریق قلمه زدن وجود ۲ الی ۴ برگ کافی است. قلمه‌ها را ۲۴ ساعت در محیطی با نور متوسط قرار دهید تا قسمت برش خورده خشک شود.

سپس ساقه زاموفیلیا را به مدت ۲ الی ۹ ماه درون آب بدون کلر قرار دهید. بعد از ریشه‌دار شدن ساقه‌ها می‌توانید آن‌ها را درون گلدان جدید بکارید. برای قلمه زدن گیاه زاموفیلیا از طریق برگ، برگ ها را با یک چاقوی تیز جدا کنید و در خاک بکارید، بعد از مدتی برگ ها اول ریشه و بعد جوانه می زنند.

گلدهی گیاه زاموفیلیا:

 زمان گلدهی گیاه زاموفیلیا به شرایط نگهداری از آن بستگی دارد. بیشتر گیاهان زاموفیلیای بالغ شکوفه می‌دهند. اگر نور و دما و آبیاری زاموفیلیای شما مناسب نباشد یا گلدان گل بیش از حد کوچک باشد گلدهی گیاه متوقف می‌شود.

گلدهی گیاه زاموفیلیا:

 

نحوه نگهداری از گیاه زاموفیلیا در زمستان

زاموفیلیا در فصل زمستان به دمای ۱۸ الی ۲۱ درجه سانتی‌گراد نیاز دارد. فصل زمستان زمان استراحت گیاه است و در این فصل نیازی به کوددهی گیاه زامیفیلیا نیست، مگر در مواقع خاص. در فصل‌های پاییز و زمستان به میزان آبیاری زاموفیلیا توجه کنید. در فصل سرد، لازم است هر سه هفته یک‌بار به زاموفیلیا آب دهید؛ چراکه آبیاری بیش از حد در فصول سرد سال ریشه‌های گیاه را از بین می‌برد. برای آبیاری به زامیفیلیا، از آب بدون کلر و املاح استفاده کنید.

اگر محیط نگهداری زاموفیلیای شما در فصل زمستان سرد است، روی گیاه نایلون بکشید تا محیطی با دمای بالاتر برای آن ایجاد کنید. توجه داشته باشید که گیاه را نزدیک به پنجره و یا وسایل گرمایشی قرار ندهید. در فصل سرد، معمولا گیاه کمتر به آفات و بیماری ها مبتلا می شوند، اما شما چند وقت یک بار گیاه خود را بررسی کنید که با ظاهر شدن از اولین نشانه های آفت یا بیماری، شروع به درمان گیاه کنید.

راهنمای نگهداری از گیاه زاموفیلیا در زمستان

 

نحوه نگهدای از زاموفیلیا در تابستان

در فصل گرم تر سال، مثل فصل بهار و تابستان، گیاه رشد بهتری دارد. اما باز هم به نکاتی باید توجه کرد. در فصل تابستان بهتر است دمای محیط خنک و کمتر از ۳۰ درجه سانتی‌گراد باشد. در تابستان معمولا هر ده روز یک‌بار  باید به گیاه خود آب دهید. اما باز هم اول سطح خاک گیاه را چک کنید اگر خشک بود، به زامیفیلیا ی خود آب دهید. میزان دفات آبیاری به مکان قرارگیری گیاه شما ربط دارد، اگر گیاه شما نور زیادی دریافت می کند، احتمالا خاک آن زودتر خشک می شود، تعداد دفعات آبیاری هم زیادتر می شود.

 گرمای هوا و خشک شدن خاک زاموفیلیا باعث پژمرده شدن و ریختن برگ‌های گیاه می‌شود. زاموفیلیا در تابستان گل می دهد، و شکوفه آن بلالی شکل می باشد. در فصل های گرم سال، دقت کنید که گیاه خود را نزدیک به کولر و وسایل سرمایشی قرار ندهید. چند وقت یک بار هم برای حفظ رطوبت گیاه، اطراف گیاه را غبار پاشی کنید.

نحوه نگهدای از زاموفیلیا در تابستان

 

خلاصه نکات مهم در مورد گیاه زاموفیلیا

گل زاموفیلیا، از جمله گیاهان آپارتمانی مقاوم در شرایط مختلف است. همین امر زاموفیلیا را به یکی از پرطرفدارترین گیاهان آپارتمانی تبدیل کرده است. اما توجه داشته باشید آبیاری بیش از حد به گیاه یا کمبود آب، دمای بسیار بالا یا بسیار پایین و نور مستقیم خورشید می‌تواند مانع از رشد آن شود. از پرطرفدارترین انواع زاموفیلیا می‌توان به زاموفیلیای بلک، زاموفیلیای ابلق یا زاموفیلیای طلایی، زاموفیلیای کوتوله و زاموفیلیای سبز اشاره کرد.

متاسفانه این گیاه از بیماری‌هایی مانند زرد شدن برگ‌ها یا خشک شدن آن‌ها و آفت‌هایی مانند شته در امان نیست اما می‌توان برای مراقبت از گیاه زاموفیلیا از روش‌هایی مانند بریدن ساقه و برگ‌ها یا اسپری کردن حشره‌کش‌ها از مرگ گیاه جلوگیری کرد.

اگر قصد تکثیر زاموفیلیا در خانه را دارید می‌توانید از طریق قلمه‌زدن ساقه یا برش دادن ریشه این گیاه را پرورش دهید. تعداد دفعات آبیاری گیاه زاموفیلیا بسته به فصلی که در آن قرار دارید متفاوت است. کود مناسب زاموفیلیا کودهای حاوی آهن، پتاسیم، نیترات و فسفر هستند. پیشنهاد می‌کنیم برای خرید گل زاموفیلیا، خرید کود مخصوص زاموفیلیا  به سایت سولین بازار مراجعه کنید.

انواع گل و گیاه ارزان قیمت در گلفروشی آنلاین سولین بازار و راهنما و مقالات کاربردی در مجله سولینت

سوالات متداول شما:

1. فواید نگهداری گیاه زاموفیلیا چیست؟

زاموفیلیا هوا را تصفیه می‌کند و به انسان روحیه می‌بخشد.

2. بهترین زمان برای خرید زاموفیلیا چه فصلی است؟

خرید این گل محدودیتی ندارد، اما بهتر است در فصل بهار که گیاه سرحال‌تر است آن را تهیه کنید.

3. چه نوع خاکی برای گیاه زاموفیلیا مناسب است؟

برای نگهداری از زاموفیلیا خاک‌های سبک با زهکشی بالا مناسب هستند.

۴. پرطرفدارترین گونه‌های زاموفیلیا کدام‌اند؟

زاموفیلیای ابلق یا زاموفیلیای طلایی، زاموفیلیای کوتوله و زاموفیلیای سبز از پرطرفدارترین گونه‌های این گل هستند.

۵. آیا می‌توان گیاه زاموفیلیا را در منزل تکثیر کرد؟

بله، با استفاده از قلمه زدن ساقه یا برش دادن ریشه می‌توان زاموفیلیا را تکثیر کرد.

۶. چه نوع گلدانی برای زاموفیلیا مناسب است؟

گلدان‌هایی که فضای کافی برای رشد ریشه زاموفیلیا دارند، برای این گیاه مناسب است.

۷. علت زرد شدن برگ‌های زاموفیلیا چیست؟

دمای بیش از حد بالا یا پایین، آبیاری با فاصله زمانی کم و قرار دادن گیاه در معرض نور مستقیم خورشید باعث زرد شدن برگ‌های گیاه می‌شود.

۸. چه مکانی برای نگهداری زاموفیلیا در خانه مناسب است؟

مکان‌هایی بدون نور مستقیم خورشید و با دمای ۱۵ الی ۳۰ درجه سانتی‌گراد برای نگهداری این گل مناسب هستند.

۹. زاموفیلیا به چه میزان آب نیاز دارد؟

زاموفیلیا به آب زیادی نیاز ندارد. بسته به فصلی که در آن قرار دارید می‌توان هفته‌ای یک‌بار یا دو هفته یک‌بار به این گیاه آب داد.

۱۰. هر چند وقت بک‌بار می‌توان گلدان زاموفیلیا را عوض کرد؟

هر دو سه سال یک‌بار و در فصل بهار می‌توان گلدان این گیاه را عوض کنید. عوض کردن گلدان در فصل‌های سرد به ریشه گل آسیب خواهد زد.

۱۱. آیا می‌توان زاموفیلیا را در محیط‌های بدون پنجره نگهداری کرد؟

بله، با توجه به این که زاموفیلیا به نور مستقیم خورشید نیاز ندارد می‌توانید آن را در محیط‌های بدون پنجره نگهداری کنید.

۱۲. آیا زاموفیلیا گل می‌دهد؟

بله. شکوفه‌ها و گل‌های این گیاه بسیار شبیه به شکوفه‌های گیاه برگ‌ انجیری هستند.

قیمت گل آپارتمانی زاموفیلیا چقدر است؟

برای اطلاع از قیمت این گل به وب‌سایت سولین بازار مراجعه کنید یا با کارشناسان مجموعه در تماس باشید.

بحث درباره این مقاله را شما آغاز کنید!

Picture of زهرا ناظریه
زهرا ناظریه
من از روزی که از رشته مدیریت کسب‌ و کار فارغ‌التحصیل شدم، تصمیم گرفتم دنیای خودم و اطرافم رو بهتر کنم. در کنار کار، ورزش و مطالعه مهم‌‌ترین بخش برنامه‌های روزانه من هستن و به عنوان یک کارشناس محتوا، تلاش می‌کنم با قلمم دنیای محتوای فارسی رو قشنگ‌تر کنم.
نظر شما در مورد این مقاله چیست؟
دیدگاه شما بعد از تائید توسط پشتیبانی سولین بازار نمایش داده خواهد شد .

    سونیا کاشانی 1402-12-29 پاسخ

    مگه میشه عاشق این گل نشد؟! زاموفیلیا یه هدیه ی فوق العاده برای هر کسی که دوستش دارید.

      مریم صالحی 1403-04-25 پاسخ

      سلام و سپاس از همراهیتون. بله درسته

    کامران یوسفی 1403-01-17 پاسخ

    تو خرید و نگهداریش هم خیلی دقت کنید. برگ هاش سمی هستن و باید از دسترس بچه ها و حیوانات خانگی دور نگه داشته بشه.

    هستی سهرابی 1403-01-20 پاسخ

    مقاله خوبی بود. دوستان کدومتون تجربه ی نگهداری از زاموفیلیا رو دارید؟

    رسول شامحمدی 1403-01-24 پاسخ

    این گیاه اصلاً دردسر نداره! خیلی مقاومه و به نور و آب کم هم راضی میشه.

      مریم صالحی 1403-04-25 پاسخ

      بله، زامیفیلیا جزو گیاهان آپارتمانی مقاومه

    آمنه 1403-01-25 پاسخ

    میشه از زاموفیلیا برای تصفیه ی هوای خونه استفاده کرد؟

      فروشگاه سولین بازار 1403-03-04 پاسخ

      بهتر است برای تصفیه هوای خانه از روش‌ها و دستگاه‌هایی مانند فیلترهای هوا، پره‌های هوا، یا سیستم‌های تهویه مکانیکی استفاده کنید که به طور موثر بوهای نامطبوع را حذف کنند و هوا را تمیز نگه دارند.

    محمدی 1403-01-28 پاسخ

    سلام، به نظرتون چه گلدونی برای این گیاه مناسبه؟

      فروشگاه سولین بازار 1403-03-04 پاسخ

      بله، البته! برای انتخاب گلدان مناسب برای گیاهتان، ابتدا باید نوع گیاه و نیازهای آن را بشناسید. سپس می‌توانید از فاکتورهایی مانند اندازه ریشه‌ها، نیاز به زهکشی، نور مورد نیاز و ظاهر زیبایی برای انتخاب گلدان مناسب استفاده کنید. برای مثال، گیاه‌هایی که نیاز به زهکشی دارند، گلدانی با سوراخ‌های زیاد در کف مناسب است، در حالی که گیاهانی که به خاک مرطوب نیاز دارند، گلدان با سیستم زهکشی و دیسک زیرین مناسب خواهند بود.

    فائزه 1403-01-30 پاسخ

    زاموفیلیا یه دوست سبز و بامحبت برای خونه اس! برگ های براق و سبز تیره اش هر خونه ای رو قشنگ تر میکنن.

      مریم صالحی 1403-04-25 پاسخ

      سلام، بله کاملا درسته

    آتریسا 1403-03-03 پاسخ

    زاموفیلیا یه گیاهه ی خاصه! رشد آهسته ای داره و ممکنه چند سال طول بکشه تا به اندازه ی کاملش برسه.

      فروشگاه سولین بازار 1403-03-04 پاسخ

      زاموفیلیا واقعا یک گیاه خاص است! این گیاه به خاطر رشد آهسته‌اش و تحمل شرایط کم‌نور بسیار محبوب شده است. اگرچه ممکن است چند سال طول بکشد تا به اندازه‌ی کاملش برسد، اما صبر کردن برای دیدن زیبایی کامل آن ارزشش را دارد. همچنین، نگهداری از آن نسبتاً آسان است و نیاز به مراقبت زیادی ندارد، که آن را به انتخاب مناسبی برای خانه‌ها و دفاتر تبدیل می‌کند.

    امیر رضاپور 1403-06-02 پاسخ

    ممنون از توضیحاتتون! زاموفیلیا چقدر به آب نیاز داره؟

      مریم صالحی 1403-08-27 پاسخ

      خواهش می‌کنم! زاموفیلیا به آب کمی نیاز داره؛ فقط هر وقت خاکش خشک شد آبیاریش کن. زیاده‌روی در آبیاری ممکنه به ریشه‌هاش آسیب بزنه

    لیلا محمدی 1403-06-22 پاسخ

    خیلی عالی بود! زاموفیلیا برای خونه‌هایی که نور کم دارن مناسبه؟

      مریم صالحی 1403-08-27 پاسخ

      بله، زاموفیلیا یکی از بهترین گزینه‌ها برای خونه‌های کم‌نور هست و تو نور کم هم خیلی خوب رشد می‌کنه

    ندا حسینی 1403-07-14 پاسخ

    عالی بود! زاموفیلیا رو تو چه نوع گلدونی بکاریم بهتره؟

      مریم صالحی 1403-08-27 پاسخ

      خیلی ممنون! بهتره از گلدون‌هایی با زهکشی خوب استفاده کنی که آب اضافی به راحتی خارج بشه، چون زاموفیلیا به خاک خیس حساسه

    علی کریمی 1403-07-15 پاسخ

    خیلی خوب بود، ممنون! زاموفیلیا رو چطوری تقویت کنیم که برگاش همیشه سبز بمونه؟

      مریم صالحی 1403-08-27 پاسخ

      برای تقویت زاموفیلیا می‌تونی از کود مخصوص گیاهان آپارتمانی هر دو تا سه ماه استفاده کنی. این باعث می‌شه برگاش شاداب و سبز بمونن

    زهرا رضایی 1403-08-17 پاسخ

    خیلی مفید بود! زاموفیلیا در چه دمایی بهترین رشد رو داره؟

      مریم صالحی 1403-08-27 پاسخ

      خوشحالم که برات مفید بوده! زاموفیلیا در دمای ۱۸ تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد رشد عالی داره و بهتره از سرما و دمای زیر ۱۵ درجه دور نگه داشته بشه